Pályázat

2011 a Kémia Éve! Ebből az alkalomból rendhagyó kémiaversenyt hirdetünk Felszínelők címmel kémiát tanuló diákoknak. A cél, hogy a hagyományos keretekből kilépve, kreatív és egyedi megoldásokat és problémafelvetéseket kapjunk, tehát megnézzük, hogy mi van a felszín alatt. A verseny elbírálása során a zsűri az ötletességet, kreativitást legalább akkora súllyal veszi figyelembe, mint a szakmai tudást.

A versenyen egyénileg és három fős csapatokban (minden esetben a felkészítő tanár megnevezésével) lehet jelentkezni. Az egyéni és a csapatversenyben is három-három kategóriában lehet nevezni. A kategóriák leírása itt található.

Nevezési határidő: 2011. május 13. 20 óra

Nevezni csak a kemiaeve2011.hu honlapra feltöltött pályamunkákkal lehet. A sikeres feltöltésről a nevezők automatikus értesítő e-mailt kapnak. A pályaműveket a verseny eredményhirdetéséig csak a Felszínelők verseny szervezői hozhatják nyilvánosságra. A nevezésnél csak valós adatokat szabad megadni. Hamis adatok megadása esetén a nevező a versenyből kizárható.

A beadott pályamunkákat a szakértőkből álló zsűri 2011. május 14-27. között bírálja el.

Eredményhirdetés: 2011. május 31.

További információ a weboldalon

2011.03.18. 12:26 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kemiajunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr172749817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása